Wana Wonderland: Pilihan Antara Nuffnang Dengan Komli ?

Pilihan Antara Nuffnang Dengan Komli ?


Hari tu , kemain lagi aku tertarik dengan pesaing Nuffnang , iaitu Komli. bila da sign up dan dapat code banner dari Komli , aku pun letak la kat blog. tengok-tengok jea Glitterati Nuffnang dah bertukar. mane la aku tahu kan. so , aku terus je buang iklan Komli tu. sia-sia jea duk sign up bagai.

so , aku decide nak pilih Nuffnang berbanding dengan Komli. menyesal ? hmm , ade la jugak sebab orang kata Komli ni lebih masyuk dari Nuffnang. Tapi kan , aku baru je dapat BE dari Nuffnang , takkan la sesenang tu aku nak buang kan. Lagipun , Nuffnang ni macam tahu-tahu je aku nak curang ngan dia , terus dia bagai BE pertama kat aku , sekali dapat 4 BE dia bagi. Amboiii , sogok ea. -,-

Tapi , aku rasa aku kan terus setia ngan Nuffnang kot. tengok earning da bergerak , so , takley la nak curang. haha. pandai betul Nuffnang nie kan. so , kepada sesape yang frust ngan Nuffnang dan  nak letak iklan Komli tu boleh tengok kat sini yea. 

# Hope Nuffnang akan bagi banyak BE lagi , kalau tak aku curang ngan kau yea! haha.

p/s - ada jugak orang tanya camne aku dapat BE. Hm , maybe aku akan terangkan nanti. =')



14 comments :

cik amal said...

mesti taubat taknak curang kan..

Farah Waheda Wahid said...

he he he...kembali kepada nuffnang yer...

Nabeel Fikree said...

Rasanya saya patut curang dengan Nuff nie. Sebab tak pernag dapat BE walapun dah 3 tahun berdaftar dengan mereka. Sobb sobbb :(

luqman zakaria said...

nuffnang oh nuffnang :)

Shakirah Rosli said...

ohh baru tahu pasal komli ni . wahh teringin nk dpt BE walau sekali..hehek blogger pinggiran :P

Nadiah Ashikin said...

Komli tu baru lg ke?

wana wazm said...

hak'aa , hehe. tapi kalau earning tak gerak , curang la jwabnye hehe

wana wazm said...

yupp , hehe

wana wazm said...

tak pernah lagi ke ?? y not nabeel googlw , cari cara tuk dpatkan BE.

wana wazm said...

haha , nuffnang!!

wana wazm said...

hehe , insyaAllah , dapat la nanti. =)

wana wazm said...

rasa-rasanya baru lagi kot. try la. =)

Hanif Idrus said...

Hihihihi...begitu caranya. Kena curang dengan Nuffnang..

Mohamad Saufee Azman said...

Better abaikan je nuffnang tu. Pernah guna nuffnang hampir setahun tp baru belasan ringgit je. Bila start guna komli, skrg alhamdulillah sebulan boleh dapat 3k.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...