Wana Wonderland: Salah Ke Update Entry Pasal Event Di Blog ?

Salah Ke Update Entry Pasal Event Di Blog ?


Actually , aku ada baca entry blogger Nisa Kay tentang komen seorang anonymous ni. si pengomen ni tak puas hati la , kononnya kaq Nisa selalu update entry sal event-event yang dia pergi. persoalannya , salah ke entry yang dia wat tu ? 


Pendapat aku :

kepada sesape yang tak puas hati la , bagi aku kan tak salah pun kalau blogger nak update entry sal event , iklan atau yang sewaktu dengannya lah. dah dia pergi , mestilah dia nak abadikan kat blog dia. tu kan pengalaman manis. and of course , blog ni khas untuk kisah-kisah diri sendiri , apa yang kita buat seharian. betul kan ? lagipun , takde pulak rules yang menetapkan blogger-blogger tak boleh update sal event yang dia pergi. aku pulak yang hot. grrr. kalau tak suka , tak payah la baca sebab ramai lagi orang yang nak baca. okey ? kalau ada sesape yang terasa , aku mintak maaf la. tapi sebagai seorang blogger , aku rasa aku ada hak nak bagi pendapat.

so , korang setuju tak dengan pendapat aku ? 

p/s - aku suka la baca entry sal event-event ni. nanti kaq Nisa update lagi yea. hehe. =')



21 comments :

mazs mazlan said...

Stuju.blog kan pribadi.algi x mnyakiti org xpe je. Lagipun tu knngn kte..

cik yaya said...

la..yaya setuju dgn awok wana..dengan semua orang yang setuju jugak..
masalahnya yang si anon ni nak sakit hati orang dok update entri pasal event kenapa??
hadoi..p buang jauh2 sakit hati awk yang tah pape tu

Lissa LaLissa said...

betul tuu., dia tak puas hati tuu.. dia jeles tuu.. tak yah layan. huhu bukan menyemak dekat dia pun kan..

iu-hazirah said...

dah blog kita, suka ati kita nak update apa pun.... kalau update pasal event kan satu perkongsian, kalau tak update nanti cakap pegi event tak bagi tau.

Sahaya Yusry said...

sahaya tahu kenapa dia sakit hati... sebab dia dengki..blog nya tak famous gitu... maklum lah,,manusia..pantang nampak orang lain berjaya...
anywhere,, cik wawa,,bleh sahaya share kat blog sahaya? biar jadi pengajaran kat semua orang.. itu pun kalau boleh lah..

heirizalieyana said...

stuju dgn pndapat awk wana..

Dieba Adieba said...

dia jeles la tu.. tu yang pasal tu sibuk nak kacau wana.. biar je org macam tu.. blog kita suka hati kita la kan nak tulis apa..

Fiqa Nsz said...

sukahati la..hak dia. haha
thanks ye join segmen teka-teki fiqa :)

ammelia yusoff said...

setuju, tak suka, takyah la baca :) baru follow sini

wana wazm said...

betul2. =)

wana wazm said...

hehe , btul tu yaya. ntah pape la.

AinNawwar said...

setuju. dah kalau tak suka sangat kak nisa kay tu, apasal still stalk lagi blog dia? huahua

najihahfara said...

x semua org suka kita & mungkin dia pandang cara kita bercerita tu bg dia kita nak menunjuk2 padahal kita nak share je pun..
haters dimana2 ade je nak cari silap kan

Khalilah MNor said...

Agaknya yang komen tu tertunggu-tunggu cerita peribadi nisa kay macam dulu-dulu kot? Kalau ya pun, tak payah main cabar-cabar. Nak baca, baca. Tak nak baca, diam aje.

amiroulfaiz said...

Hehe, yang memberi komen pun bukannya berani sangat, anonymous jer.

Ym.Bundle said...

anon ni kadang2 komen bernas gak sebb diorang berani kritik terus sebab orang tak kenal..yng tu positif..tapi anon ni loser..apa masalah dia tah orang nak update pasal event pon nk kecoh..haha..

Elih TBOE said...

Tak salah :) nak update sal event jugak hehe...

Mila Ahmad said...

setuju, event ni kadang-kadang memberi pendedahan tentang sesuatu yang mungkin kita tak tahu bila ada blogger buat event oh kita tau ia mengenai apa kan ?

Monyet Rimau said...

saya tidak faham la! event pasal apa? tak pernah dalam sejarah pun x leh update pasal event... jadi apa fungsi nuffnang? churp2 says? kan semua tu juga event... sry to say..bodoh orang yang comments mcm tu

atiqa aris said...

bese yg komen camtu2 tu jeles lebih bukan hape. huhu

kak ina kl said...

akak pun selalu gak buat N3 pasal event..ala jelezzz punya pasallah tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...