Wana Wonderland: Segmen : Tapak Iklan Percuma

Segmen : Tapak Iklan Percuma

STICKY POST SAMPAI ESOK!!


Segmen ni khas untuk blogger-blogger yang nak letak iklan percuma di blog aku sampai penghujung bulan 4. free tau , sape yang tak nak kan ? 

Syarat-syarat :

1- follow blog dan like fanpage ( tak paksa , yang penting ikhlas )
2- klik SINI , SINI , SINI dan SINI ( tunggu sampai habis loading) * jujur tau.
3- tinggalkan link blog anda , diingatkan LINK BLOG , bukan LINK ENTRY di komen yea.

Sebab Perlu Join :

- dapat letak banner blog secara percuma di blog aku.
-syarat yang simple , just klik-klik. hehe
- tak perlu susah-susah buat entry.

Cara pemilihan pemenang :

10 pemenang diperlukan. kalau lebih , aku akan gunakan sistem random okeyy.

Due date :

11 April 2013 ( 12 malam )

22 comments :

anna belle said...

wow..best ni

Ez Bil said...

Done klik2!!
http://ezbil-official.blogspot.com/

anna belle said...

http://annabellecookies.blogspot.com

CiK Bella said...

nabieliela.blogspot.com ^^

SHAHIRAsulaiman said...

join

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com

SHAHIRAsulaiman said...

join

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com

iu-hazirah said...

saya join....
http://iu-hazirah.blogspot.com

Rieya Ramlee said...

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com

Isabel Diaz said...

Done klik.. Harap earning awak bertambah..

http://angellovesoldier.blogspot.com/

Aina Areen said...

aina join

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/

Anis Zainudin said...

http://miszfarahanis.blogspot.com

Shakirah Rosli said...

join :)

http://caeshashi.blogspot.com/

Nurul Sufiana said...

done klik
http://doodlemerah92.blogspot.com

wana wazm said...

hehe , =')

BaNu Syah said...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com

Dianaa said...

www.fatindiana.com

Ira Nadhira said...

http://sweetnadhiraa.blogspot.com/ Done :)

Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

syaewewwie abdull said...

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/

HeNRieTTa JoSe said...

done follow....
done click click...
wanna join too...
http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...