Wana Wonderland: Alhamdulillah , Terpilih Untuk Interview UPSI!

Alhamdulillah , Terpilih Untuk Interview UPSI!


Alhamdulillah. syukur sangat-sangat. betul-betul tak sangka. *muka excited. hehe


Tapi , takut sangat sebab interview and speaking ?
Ya Allah , aku tak pandai speaking london!! ahaha. acano nie ?

then, aku apply 2 cos.
first , akaun , kedua pengajian malaysia.
tahu tak ?? aku dapat cos pengajian malaysia!
omg. takutnyeee. aku dah la tak berapa nak alert sal isu semasa

memang kena study habis-habisan laa. waaa.
korang doakan aku keyy. =)

kepada ssape yang nak cek , boleh pergi ke link ini yea.

Wish u all luck keyy.


19 comments :

Shakirah Rosli said...

tahniah ! btw, umo bape yek ?

wana wazm said...

thanks. =) sy 20.

anis said...

tahniah tau! :) hee

Mysara Ab Rahman said...

tahniah! gud luk ye!

farah.fauzi said...

wahhh...tahniah sis..wish you luck :)

K.a.m.i. said...

waaa..tahniah. Do the best!

Trish Natasha said...

tahniah wanaaa :) bakal cikgu kan kalau masuk UPSI?

Cik Aida™ said...

tahniah wana, all the best key ^^

Ainim Suju said...

Tahniah ye..all the best..banyakkan pembacaan utk isu semasa

Anonymous said...

tahniah..sy nk thu ye.. kalau interview pendidikan memang bhse ibgeris je ke..??or dwibahasa..??

Anonymous said...

tahniahh..interview dlm bhse ingeris or dwibhs..??

arefa dalila said...

hai wana...sy pon dapat jugak intebiu kat kelantan tu..pon 30/5 jugak...tahniah untuk sume yg dapat..GuD LucK =)

arefa dalila said...

sonoknyeeeee =)

wana wazm said...

thanks. =)

wana wazm said...

thanks. =)

wana wazm said...

thanks yea. =)

wana wazm said...

thanks. =)

wana wazm said...

thanks.=) yupp , tapi ada jgak yg open market. means , tak semestinya jd cg.

wana wazm said...

thanks. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...