Wana Wonderland: Nora Danish Potong Rambut Ala-Ala Rihanna

Nora Danish Potong Rambut Ala-Ala Rihanna



Post image for NORA DANISH POTONG RAMBUT ALA-ALA RIHANNA

Sebelum ini , Stacy tampil dengan imej terbaru ala-ala Rihanna dan sekarang Nora Danish mengikuti jejak langkah Stacy pula. Korang rasa cantik tak ? Bagi aku memang stylo , tapi aku lebih prefer Nora Danish yang feminim sebab karakter dia memang camtu , plus dengan rupanya yang cute. aku tak berapa suka la. hehe.

Kalau Stacy tu memang sesuai sebab dia agak kasar camtu. but , Nora ? tak payah la. 

gaya+terbaru+nora+danishnora+danish+terbaru
Dah jadi macam orang lain pulak. -,- Korang rasa camne ?

14 comments :

Anis Zainudin said...

mcm x sesuai je kan -__-

Noor Ikmal said...

Assalam.. jelek pula aku tengok... Nora... Nora...

Mya said...

hopefully ini yg pertama n terakhir dia potong rambut cemni.. btw jum join segment mya:))

http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

Lyeen De Syifa said...

pakai tudung lagi cantik...

Puteri Khayalan said...

buruk gila gedentum . hehe

ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Serius pelik sekali pandang mcm lelaki..baik rambut yg asal lagi nmpak si nora ni comel kiut miut..:D

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

mcm style GD je. .hahah

Kasih Lestari said...

tak sesuai ler

zaza nizam said...

xsuka jugak!! dh xcute

Nurul Mohamad Tahir said...

tak sesuai langsung laa.better bertudung lagi manis :)

Nadia Johari said...

x lawala...

hana hadi said...

xcomel sebab muka dia kan comel jadi kalau rambut cmtu xcomel sudah

hana hadi said...

xcomel sebab muka dia kan comel jadi kalau rambut cmtu xcomel sudah

Nurfaezah Abdullah said...

no comment hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...