Wana Wonderland: Bakal Siswi Yang Blurr.

Bakal Siswi Yang Blurr.


Okey , aku memang excited sangat sebab akhirnya impian aku nak jejakkan kaki ke u , tercapai. Alhamdulillah. happy sangat-sangat. tapi..... alahai , bila tengok je surat tawaran , belek satu-satu ni. Ya ampunn , banyak gila borang kena print , kena wat tu , wat ni. haish , pening kepada den.

korang yang dah jejakkan kaki ke u tu camne ea time mula-mula ? mesti pening cam aku jugak kan. blurr. haha. yelah , tak tahu pape. nak tanya kakak aku pun dia tak sambung blaja. so , tinggal la aku terkontang-kanting sorang-sorang. sadis sungguh. -,-

what to do mula-mula ? hm , share la pengalaman korang camne. hee. =)


3 comments :

miss fifi said...

tahniah sis :)

nadia said...

Ikut je apa arahan yg pihak U tu suruh buat.

Hanif Idrus said...

Sama jer...blum lagi bab beratur panjang lagi nak amik paper dan lain2....kikikiki
Tahniah yek..
Best jadi student ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...