Wana Wonderland: Berakhirnya Cerita "Dangerous Love"

Berakhirnya Cerita "Dangerous Love"




Homer dan Proserfina! yess , aku suka sangat cite ni. hehe. sepadan sangat hero dan heroin. hensem dan cantik! lagipun , dorang memang pasangan kekasih kat luar pun. so , lakonan mereka memang cukup tiptop la. i loike.

haa , for those yang tak tahu , hari ni merupakan hari last untuk cerita Dangerous Love. tengok tak tadi ending dia ? senyum sampai ke telinga aku tengok tadi. alolo , sweet sangat. si Homer tu memang betul-betul cintakan Proserfina , sampai sanggup gadaikan nyawa. hoish , ada ke lelaki tu zaman sekarang ni ? susah. 1 dalam sejuta je tuh.



dan esok , akan bermulanya drama baru , cite filipina jugak. tapi tak ingat pulak tajuk dia. yang penting hero dan heroin yang aku minat! muahaha. dah lama tak tengok dorang berlakon. sape ? Jericho Rosales dan Kristine Hermosa. haa , ingat tak ? alaa , yang femes dengan cite Pangako Sayo dan Sanay Walang Nang Wakas dulu tu. aku ingat lagi ni. hehe



p/s - Cite nie tak boleh nak tanding cite Marimar. Marimar the best! hehe

2 comments :

Farah Waheda Wahid said...

tau tau jer dah habis...seriously kakak tak pernah tengok cerita ni...

ishy77 said...

citer philiphine tu kan? kadang2 layan kat opis.tp xde sore..tapi kalo btl2 layan mmg syok...abis pulak..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...