Wana Wonderland: Vote For Lyssa

Vote For Lyssa



Okeyh,disebabkan aku da dapat banyak tunjuk ajar dari blog Lyssa,so aku nak wat satu entry pasal dia. Korang tahu tak dia list Top 5 for levi's curve ID Blogger Award ? Tahniah Lyssa. Aku pun da vote untuk dia,korang bila lagi ? i'm sure korang mesti jenguk jugak blog Lyssa yang femes tu. kan banyak info dalam blog dia tu. so,come join me,vote for cik Lyssa kita yang comel tuhh. =) 

Cara nak mengundi :


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !

 


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .


 

5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !


** Mudah sahaja kan ? Lepas ni , setiap hari korang just LOGIN , and VOTE Lyssa taw ?
 

#Yeayyy,vote for Lyssa !! Kalau boleh,vote tiap-tiap hari tau. Kerjasama dari korang amat dihargai. Thanks. Sehingga 31 Julai 2012 keyhh#

12 comments :

Cioccolato World said...

dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

jom nak hadiah dari dieya?
http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

wana wazm said...

oww.thanks.. eh,mesti lah nak ? hehe. okeyh2.tq^^

sikecikyangcomel said...

heloooo... :)

wana wazm said...

hyeeeppp...=)

sare ared said...

vote vote!

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

singgah sini sambil follow u

selamat menyambut bulan ramadan ^_^'

wana wazm said...

thankss.. selamat menyambut bulan ramadhan jugakk..^^

nabila azmi said...

ehem2..follow adek ni=)

wana wazm said...

okeyyyy. adeq follow kaq balik..=)

Pinky Aina said...

follow .dah

wana wazm said...

okeyyy.. follow u back

deno said...

HYYEE!!!! deno datang terus foloW sini dari blog lyssa! jemput la ke blog deno nanti ya.. kenali SLE di blog deno! ^^

wana wazm said...

hye.. okeyyy.. thanks sudi singgah and follow.. nti sy follow keyy..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...