Wana Wonderland: Alhamdulillah , Terpilih Untuk Ujian Medsi UPSI

Alhamdulillah , Terpilih Untuk Ujian Medsi UPSI


Alhamdulillah , bangun-bangun pagi tadi , cek fon. tengok ada mesej dari 15800. dia suruh print slip MEDSI UPSI. eh , biar betul ?? aku pun cek la link yang dia bagi. Ya Allah , tak sangka. bersyukur sangat-sangat. tapi tak prepared pape pun sedangkan ujian tu esok!!!


so , esok aku akan menjejakkan kaki ke UMP untuk ujian MEDSI. muahaa. tapi , aku tak berapa kenal la lokasi UMP. hampehh. sekarang ni , duk search tips dan soalan-soalan pasal ujian MEDSI ni. hope lepas la , nak sangat masuk UPSI. aminnn.

Kalau sesape pernah amik ujian MEDSI nie , share-share la kat aku yea. bagi tips skit. hehe.

p/s - sesape yang nak cek , boleh klik link ni. ---> MEDSI

18 comments :

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah...congrats dear...

Nana Liena said...

tahniah2..hehe..kita pun dapat.asallah last minute dia bagitahu..huhuhu..
kta interview kat upsi tanjong malim

Rieya Ramlee said...

Tahniah!! Senang je ujian MEDSI tu, hihik...tapi, nti kalau dapat interview, kena study balik subject yg awak mintak tu tau...hihik.. Good luck dear!

Cik Aida™ said...

tahniah! :D
eh eh, sama laa tempat ujian kita,
aida pun dapat kat UMP jugak, hehe.

wana wazm said...

waa , yeke ?? boleh la kita brkenalan nnti. hehe. btw , tahniah. =)

wana wazm said...

thanks sis! wish me luck tau. =)

wana wazm said...

hehe , tu la psal. wat brdebar2 jea. btw , tahniah tau. =)

wana wazm said...

hehe , thanks. n thanks 4 the tips. =) insyaAllah , akan wat yang trbaik.

Anonymous said...

same la kita,sy pon dpt kt ump jgk

Lissa LaLissa said...

tahniahh.. ^^ All the best~!

ana said...

Kita pun br dpt kt upsi la pulak.. Spe nk teman ni..

ana said...

Ade x lg yg dpt interview kt upsi tg malim? Join blh?

wana wazm said...

boleh , tapi sy dpat ujian medsi kat ump , pahang. awk dpat kat mne ?

wana wazm said...

eh , yeke ? congrats. =)

wana wazm said...

thanks. =)

Nurrul said...

Tahniah.. anyway Medsi nie untuk cos apa? Maaf sy tak tahu..

wana wazm said...

thanks. medsi ni untuk cos pendidkan.

Haja rahim said...

Saye pn dpt medsi ni kt upsi,:) , gud luck kamuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...