Wana Wonderland: Back To Nuffnang!

Back To Nuffnang!

Actually , pendirian aku ni tak tetap. yela , sekejap dengan iklan nuffnang , sekejap dengan komli. haha. memang komli bayar mahal dari nuffnang , tapi kalau uv blog ciput macam aku nie , jangan harap la nak dapat earning banyak. lagipun , komli ni macam leceh skit.
so , bila da fikir panjang-panjang , aku decide nak pilih nuffnang dan terus setia ngan nuffnang. hehe. sory ye buah hatiku , nuffnang sebab curang. nuffnang nie kena sabar je. hari ni da dapat balik status glitterati nuffnang. Alhamdulilah , hope nuffnang akan bagi CPUV balik kat aku. =)
p/s - korang pun kena pilih baik-baik tau. jangan jadi macam aku.

1 comment :

marniey zul said...

selamanya nuffnang. hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...